annarehnberg

Dröm-protte

Kategori: Food

Har redan fått proteinet som jag beställde igår, så sjukt snabb leverans från fitnessguru. Köpte one whey jordgubb/vitchoklad, dröm protein verkligen, så gott! Köpte bara en den här gången dock eftersom jag hört många som tröttnat på den söta smaken, brukar beställd från body sciense annars :) Fast det blir nog fler framöver, det bästa är ju att den är lika god att blanda med vatten som mjölk :D

Annars har jag varit vid körskolan och kikat, kört bil, jobbat och nu väntar gym med mamma :)

Cardio

Kategori: Träning

Blev ett till pass nu på kvällskvisten, men denna gång cardio. Skulle bara köra 30 min med 15 i lutning men sen kunde jag inte hålla mig från några intervaller också, så roligt att få springa lite fort :) Nu känns det som jag kommer komma igång lite mer med cardion igen efter att ha varit lite lat under sommaren :) Har intagit soffläge nu och planerar att stanna här resten av kvällen!

På små rosa moln

Kategori: Träning

Lite bilder från min dag såhär långt. Pratade med syster om förlovningen innan jag skulle dra till gymmet och tror nästan jag är gladast (är en riktigt sucker för bröllop och sånt). Är så himla glad för deras skull och den känslan höll i sig på ryggpasset som blev grymt! Maxade i marklyft och kändes mycket bättre den här gången än förra gången jag testade, dock inga siffror att skryta om. Men för mig är det framsteg och det känns så himla roligt! Gjorde även en beställning från fitnessguru förut :)

Svävar på små rosa moln idag, bara så himla lycklig. Hoppas ni har en lika bra dag!

Förlovning

Kategori: The daily round

Fick den här bilden skickad från Lina för en stund sedan. Hon och Pekka har förlovat sig! Så himla roligt! Blir nästan rörd, min fina älskade storasyster <3

Bildbomb Cormant

Kategori: Häst/ridning

 
"För världen är du bara någon, men för mig var du hela världen"
 

Sneak peak

Kategori: Häst/ridning

Den finaste som vandrar på fyra ben <3 
Ett litet smakprov från bilderna vi tagit idag. Har varit och hälsat på Cormant (min gamla ponny). Ska kolla genom bilderna så slänger jag upp fler sen. 

Power tower

Kategori: Träning

Ser att det är några som kikat in och även några som har lämnat kommentarer, så roligt! Ska bara försöka få upp headern, får inte till det. Nån som kan sånt och har lust att hjälpa mig?? Vore guld!

Tänkte visa er min power tower som jag köpte för några veckor sen. Bästa köpet jag gjort och fattar inte hur jag klarade mig med bara min smartshake innan. Den finns på mmsports för ynka 49kr, även i svart, in och fynda! :)

Sommarstugan

Kategori: The daily round

Varit i sommarstugan några timmar. Pratat, spelat kort och ätit lite grillat :) fick testa att köra Ulfs automatbil på vägen hem också, absolut nåt jag skulle kunna vänja mig vid!

Bildbomb del 2

Kategori: The daily round

 
 

Another day another breakfast

Kategori: Food

Såhär brukar min frukost se ut. Kokar gröt, blandar i nästan en skopa choklad protein och toppar med varma hallon. Tips! Ett lite nyttigare alternativ som går snabbt och man får i sig båda protein och kolhydrater och fett. Äter ju omega 3 och en vitamin/mineraltablett till det också :)

Bildbomb bröllop 13 Juni 2013

Kategori: The daily round

Detta får bli del 1, självaste brudparet! Så fina, va tvungen att välja ut några av alla hundratals bilder. Är så glad att jag fick vara med på deras stora dag, bland det finaste jag varit med om och ett minne jag kommer bära nära hjärtat :) Önskar dom all lycka i framtiden! 

Födelsedagsfirande!

Kategori: Food

Dagen har bestått av shopping, födelsedagsfirande för fina Jessica, god mat och fika :) Har vilat helt idag så tror på ett grymt benpass imorgon, antagligen massa energi efter allt gott idag! 
 
Bild 1: Jag och Jessica. Bild 2: Min planka på Alfie. Bild 3. Glass till efterrätt. Bild 4: Jordgubb/vitchoklad frapino
 
 

Go hard or go home

Kategori: Träning

Twitterflödet skvallrar om att detta ska bli årets varmaste dag och jag har redan intagit gymmet. Efter en rent ut sagt dålig morgon, där alla är i vägen och allt går fel ni vet, så går jag in med inställningen att nu kan det bara bli bättre. Så jag är glad ändå :D lite bra musik i lurarna på väg till gymmet kan göra underverk!

Dagens pass

Kategori: Träning

Rygg stod på schemat idag och det såg ut ungefär såhär:
Rodd 4x12
Rygglyft med vikt 5x12
Marklyft 5x6-12
Omvända latsdrag 4x12 + dropset

Roligt pass med bra energi, känns som det flyter på ganska bra nu. För tillfället kör jag på rätt få övningar men försöker köra tungt och utföra det på ett bra sätt, tycker det funkar bra faktiskt :) Nu ska vi strax dra till stranden för ett svalkande dopp och sen sooola :)
Ha en bra dag!

Frukost, celsius och avpod

Kategori: Träning

Gick riktigt trögt att ta sig upp när alarmet ringde, men jag bestämde mig och nu ångrar jag mig inte en sekund utan jag kan få ut så mycket som möjligt av den här dagen! :)

Blandade i ett ägg istället för protein i gröten för omväxlingens skull och satte på en avpod och sitter nu på väg till gymmet med en celsius i handen och aminosyrorna redo i väskan. Känner mig laddad för ett bra pass :)

Espresso hoes

Kategori: Food

Sitter på bussen hem nu efter några timmar på stan med Bella och Linnéa, mysigt! :) fyndade lite små grejer också, plus en present :) Hemma väntar lite jobb och träning. Älskar när man är effektiv, man hinner med så mycket då :)

Squat til you drop

Kategori: Träning

Blev ett ganska långt och svettigt benpass.
8x12 squat
4x15 rumpövning med boll
4x12 benpress i smith (drop set på sista)
5x12 bulgariskt utfall

Sen avslutade jag med lite mage :) blir nästan lite sugen på att deffa så rutorna kikar fram, men det får vänta, fokus på att bygga än så länge.. Kanske blir en mini deff i slutet av sommaren. Har även slipat lite på tekniken på utfallen och det tar så himla bra! Fick släppa hantlarna på sista för jag tog mig inte upp, haha! Vi har påbörjat storstädning av lägenheten nu men tar en paus för lite grillat :)

Match

Kategori: Träning

Lite roligt det här med att jag och mamma kom till gymmet och insåg att vi hade matchande outfits, lite gulligt!

Förövrigt lugnt på gymmet, dom flesta är väl ute och roar sig i värmen. Inte mig emot, gillar att få va ifred när jag tränar!

Sooool

Kategori: The daily round

Det är underbart varmt och soligt ute så har hängt med bästis på stranden hela dagen :) börjar äntligen få lite färg! Nu ska jag käka och dricka massa vatten för ikväll står ben på schemat, ska bli sååå kul :)

Träning, fika och bästishäng

Kategori: The daily round

Dagarna flyter på och ser ut ungefär som vanligt. Imorse gick jag och Linnéa upp tidigt, åt gröt med chokladprotein och skivade jordgubbar på, bästa frukosten! Sen åkte vi in till gymet där vi mötte upp Bella :) Sen tog vi en fika och strosade runt i dom affärerna som finns här. Så mysigt och hade massa att ta igen! älskar mina fina tjejer <3

Hänger hos David nu, han hamnade i matkoma efter thaimaten vi köpte och ligger och sover på andra sidan soffan, så söt :) ikväll ska vi grilla med hans bror och Camilla, vi unnar oss alltså en hel del god mat idag ;)

Bröllop

Kategori: The daily round

Tänkte bara lägga in en bild från bröllopet lite snabbt. Har inte hunnit fixa alla bilder från systemkameran än.

Är så himla glad att Perka träffade just Anna, hon är en av dom finaste och mest ärliga person jag någonsin träffat och det är en ära att få ha henne i släkten. Vigseln va så fin och det va inte
lätt att hålla tårarna tillbaka. Känner mig ärad som fick vara med på deras stora dag, bland det finaste jag varit med om och ett minne jag alltid ska hålla nära hjärtat. Ser upp till dom och deras äktenskap, sådan glädje och kärlek vill jag också ha när det är min tur <3

Hög på endorfiner

Kategori: Träning

Skulle bara köra ett lugnt pass idag eftersom jag körde på rätt hårt igår och gick igenom större delen av kroppen när Emma va med och kunde kolla på. Överskottsenergin tog dock över och jag levererade kungligaste passet!

Tog en koffeintablett en stund innan och blandande i ordning aminosyrorna som jag skulle ha under passet, grym kombination! Värmde upp med ca 5mins "gång" på bandet med ungefär 15 i lutning och 4,5 i hastighet. Men istället för att gå som vanligt sätter man fötterna framför varandra liksom, superbra för rumpan och man blir ordentligt varm! Sen gick jag vidare till biceps/triceps och avslutade med några set mage :) åh det här är verkligen det bästa jag vet!

Nu dricker jag amino/protein och en banan innan jag ska in i duschen :) hoppas ni har en lika bra träningsdag som jag :D Imorgon blir det 30 min gång och sen drar jag med Linnéa för att testa yoga för första gången, tror det kan va bra för min kropp att ta det lugnt och stretcha ut lite. På onsdag kör jag på hårt igen :)


PT

Kategori: Träning

Tränade med Emma igår som är PT. Att träna med PT är nog inget man ska underskatta för det va typ det bästa jag gjort. Så man känner att man inte är helt ute och cyklar och man kan fortsätta ha kontakt och få svar på frågor osv :) vi fokuserade mest på ben men kollade på lite andra muskelgrupper sen också. Fick med mig väldigt bra grejer i bagaget och det känns i benen idag, underbar känsla!

Här har ni en bild på Emma där ni även kan se vart ni hittar henne på instagram! Hon ska debutera i bikini i november, ska bli så kul att se och prata med nån med samma mål :D

New nails

Kategori: The daily round

Igår kväll fick jag naglarna fixade av snälla Camilla! Perfekt idag när det vankas bröllop för min kusin och hans fina Anna :)

Äntligen

Kategori: The daily round

Bästis kom hem igår så har hängt massor med henne. Körkort hade hon med sig hem också, min nya privatchaufför ;) så himla skönt att ha henne hemma igen och ännu bättre att det inte ens känns som att hon varit borta nu när hon är hemma igen. Världsbäst <3

Haft en sån himla mysig dag idag. Åkt runt, lyssnat på musik, ätit mat och träffat massa fina vänner. Åh va glad man blir av dom :)

Underbart

Kategori: The daily round

Klockan är inte ens 12, solen skiner och det är redan hur varmt som helst, underbart! Är på väg till frisören, har bra musik i lurarna, har bara shorts och linne utan att frysa och livet är bara så jävla bra! Inte svårt att göra mig lycklig

Sorry

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig kvalité på bilderna, blogg.se appen krånglar som bara den och det tar as lång tid att få upp dom ens. Hoppas det blir bättre snart!

Axlar/triceps

Kategori: Träning

Laddar upp med celsius inför dagens träningspass i det fina vädret :) äntligen lite värme här i kyliga Sverige. Idag står axlar och triceps på tur, hoppas på ett bra pass. Lägger ganska mycket fokus på axlarna nu, försöker få bra kontakt och hoppas dom bestämmer sig för att växa lite snart. Finns ju inget snyggare än runda, välformade axlar :D

Under the sun where se belong

Kategori: The daily round

Med bikinin på och oljan i högsta hugg gör jag ett tappert försök att få lite färg på kroppen!

Dagsformen känns ganska uppsvälld efter lite väl mycket frossande samt vila. Men ikväll blir det träning igen, skönt! :)

Tips! ZMA FX

Kategori: The daily round

I några nätter nu har jag och David tagit tre kapslar var av ZMA FX innan vi gått och lagt oss. Dom innehåller zink och magnesium och sägs förbättra sömnen och att man minns drömmar bättre. Kan tipsa er att testa om ni har problem med sömnen, vi har sovit som kungar båda två! :) Innehåller Magnesium som fungerar som muskel-och nervavslappnande, zink som är bra för bland annat immunförsvaret och ämnesomsättningen och vitamin B6 som optimerat upptaget :)

Finns att köpa på gymvaruhuset, 120 kapslar för 179kr!

Rådastrand

Kategori: The daily round

Sov ganska länge, slängde i oss standardfrullen som består av havregrynsgröt och skulle precis gå ut när Alex skrev och frågade om vi skulle med till rådastrand, så vi hängde med dom dit i några timmar. Solade och badade och tror jag fick lite färg iaf :) ska strax fixa mig för att åka till stallet. Blir inget gym idag, men får ju lite gratis cardio när jag cyklar till stallet, blir 1.3 mil fram och tillbaka ungefär. Får tänkte positivt och imorgon blir det ett ordentligt träningspass :)

Silva vs Weidman

Kategori: The daily round

En match kvar innan Silva vs Weidman matchen nu! Börjar bli nervös. Håll tummarna! Silva kan tjäna 5,5 miljoner kr vid vinst, helt ok summor, haha!

Vi har laddat upp med celsius under natten och känns hyfsat pigga för att snart va halv 6 på morgonen :) Lär ju dock sova bort halva dagen imorgon,
men det får det vara värt.. :)

Skönt att ha projektorn iaf, kommer aldrig klara av att ha en vanlig tv igen tror jag. Lol

6/7-13

Kategori: The daily round

Ser att det faktiskt är några som kikat in här, super roligt! Nu har jag precis kommit hem från födelsedagsfirande för en av mina bästa barndomskompisar och hans lillebror, 13 och 18 år :) Dags att byta från lockigt hår, klänning och kavaj till mjukisbyxor och en bulle på huvudet, det är nämligen dags att åka till David för att se Silvas match som går inatt. Är riktigt spänd för att se hur det går, Silva är ju min favvo! Haha nu kommer ni tro att jag är knäpp men tycker det är lite roligt med ufc faktiskt, väldigt personligt när man följer en person istället för ett lag :) Blir väl så när man har en pojkvän som är intresserad antar jag :)

The big bang theory

Kategori: The daily round

Precis sett klart andra säsongen av the big bang theory. Så himla mysig serie och man kan ju inte låta bli att älska dom! :)

Brakfrukost och massa fix

Kategori: Träning

Startade dagen med en brakfrukost som mamma och mormor hade dukar fram, mysigt! Sen gjort lite ärenden och massa fix! Bland annat inför min kusins bröllop som närmar sig med stormsteg, åh vad jag längtar!! :D

Ska snart åka in till David och senare blir det ett benpass. Mycket fokus kommer ligga på rumpa och baksida lår! 

Trött

Kategori: The daily round

Verkligen varit aktiv hela dagen och hunnit med massor, så dog lite nyss när jag äntligen fick sätta mig ner! Har en känsla av att jag kommer somna gott efter att ha kollat på lite serier nu på kvällskvisten :)

Slänger in en trött bild på mig och BF och en på mig och två av mina bästa tjejkompisar från studenhelgen :)

Fullt ös medvetslös

Kategori: Träning

Åkte direkt till gymmet och det blev ett biceps/triceps pass, skön pump och massa energi efter förra veckans semester, älskar det :D kom hem för en stund sen och har slängt i mig mat och nu ska jag få plocka fram ridbyxorna för första gången på ett bra tag för jag ska till stallet! ska bli så kul :D

Bilder från en härlig uteritt förra året! åh kommer nog alltid va en hästtjej innerst inne

3/7-13

Kategori: The daily round

Satte mig på bussen till Karlstad igår eftermiddag för att hälsa på Fia! Blev en mysig kväll med promenad med lilla Fighter, mat, massor av prat, godis från London (dog godisdöden utan att överdriva!! Malin ska få köpa med massor när hon kommer hem i september) och träffade en hel del klockrena personer. Vilka stjärnor alltså! En kille som är chef på kicks och är make up artist som förhoppningsvis ska fixa mitt balsmink, så himla häftigt med personer som vågar sticka ut och göra det dom vill :D

Nu på förmiddagen kikade vi lite på stan och gick till espresso house innan det var dags att åka hem igen. Ischai va givet, räddar alltid mina bussresor! Funderar på att dra direkt till gymet, får nog bli så :)
Fick en VS body lotion av Fia också, så snällt!! :)

The body shop

Kategori: The daily round

Fick dom här två godingarna av Monica och Sofia när dom kom hem från London. Doftar underbart och var perfekt nu när mina började ta slut!

Testar det här med att blogga!

Kategori: Allmänt

Tänkte ge det här med att blogga ännu ett försök! Hoppas det håller i den här gången till skillnad från alla andra gånger ;) Kan ingenting om kodningar och designer osv så vi får se hur detta går, haha! Wish me luck! 
 
 
Kan börja med att presentera mig lite, ifall någon skulle råka trilla in här ;) Mitt namn är Anna och jag är en vanlig 17årig tjej från Värmlands djupa skogar. Till hösten läser jag tredje och sista året på ekonomiprogrammet med inriktning på juridik och hoppas på mitt livs bästa år med allt som hör en student till! Jag älskar att träna och allt som hör till, därför kommer nog mest träningsrelaterade inlägg slängas upp här, men även åsikter/tankar och vardagsinlägg :) Jag har som mål att tävla i Bikini Fitness i framtiden, även om vägen dit är lång!